test

Stöd Föräldraföreningen Hem och Skola i Kyrkby Högstadium genom att bli medlem

Varför behövs du?

Föräldraföreningens syfte är att arbeta för att våra skolbarn ska må bra i skolan, och främja samarbete mellan skola och föräldrar. Föreningen samarbetar med Elevrådet, Elevhälsan och Hem och skola-förbundet.

Vad gör vi?

Föreningen delar ut stipendier till elever i åk 7, bidrar med priser till tävlingar som Elevrådet/Kamratföreningen anordnar, ger i mån av möjlighet ekonomiska bidrag till förbättringar i skolan, anordnar föreläsningar för elever, lärare och föräldrar, samt bjuder på tilltugg vid olika arrangemang som skolan ordnar. Länk till oss på Facebook: https://www.facebook.com/groups/302931426983688.

Du hittar vår verksamhetsberättelse, samt förslag till verksamhetsplan, på Föreningen Hem & Skola i KHS- sida på Facebook.

Stöd Föräldraföreningen genom att bli medlem!

Medlemsavgiften är endast 10 € per familj med barn i KHS och betalas in på ÅABs konto FI32 6601 0003 4720 81!

Alla intäkter går till elevernas bästa!

Tack för ditt stöd!

Vill du också vara med och bidra till att våra skolbarn får det ännu bättre?

Vi behöver alltid hjälp i arbetet för att våra skolbarn ska få det bättre. Vår styrelse är alltid öppen för fler som vill vara med och arbeta i föräldraföreningens styrelse. Kontakta vår styrelseordförande Johanna Häggblom på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information.

Vi söker också en verksamhetsgranskare som vill hjälpa till. Om du känner att du vill granska föreningens verksamhet eller känner någon annan som skulle vilja hjälpa oss, tar vi gärna emot hjälpen. En verksamhetsgranskare har den ekonomiska och juridiska sakkunskap som krävs med hänsyn till föreningens verksamhet.